Ko ny

Tag din mad i hånden

Mad kan mere end at fylde maver. Det er den grundlæggende tanke og baggrunden for “Mad og Glad”. For mad er med til at give gode oplevelser. Nogle tager på restauranter for at få oplevelser,  men gode madoplevelser handler meget om meget end at spise.

Mad er kilden til glæde, både når råvarerne skal findes, købes eller dyrkes. Når der skal tændes op under gryderne eller op under bålet og ikke mindst, når den skal spises.

Det gælder både når der tale om et snobrød man har lavet med sine børn, en simreret i de mørke måneder eller grillerier på lyse sommeraftener.

Jeg er hverken kok eller naturvejleder. Men jeg er nysgerrig og elsker at bliver klogere på vilde urter, madmarkeder med lækkerier og hvordan man selv kan dyrke sin mad. Alt det vil jeg undersøge her på siden.

Masser af inspiration

Så træk i støvlerne og kom med ud og lær at finde svampe i skovbunden og spotte spiselige urter. Kom med ud og fang krabber til din strandkrabbe-suppe, eller brug søndagen på at finde de gårdbutikker og madmarkeder, hvor du kan slentre rundt og opdage nye lækkerier.

Er du også nysgerrig og har du også lyst til finde din mad i andre steder end på Nettos hylder, er du kort sagt havnet det rigtig sted.

Selv finder jeg stor glæde i at tage på svampetur med eksperter og få lære nye spiselige svampe arter at kende. Jeg nyder stemningen til et marked, hvor man kan gå på opdagelse i råvarer, som jeg ikke lige kender. Og jeg elsker at finde et nyt brombærkrat med mine børn.

Det er svært helt at beskrive hvilken følelse det giver. Men i alt sin enkelthed handler det om mad og om at være glad.

jacob_cv_billede1-cb linkedin

Hej, det er mig, der står bag denne side.

Og min vel nok største forudsætning for at gøre det – og for at tage på jagt efter gode madoplevelser er, at jeg er nysgerrig.

Følg derfor med på siden, så vi kan være nysgerrige sammen og give hinanden masser af inspiration.

God fornøjelse med Mad&Glad

Jacob Svendsen